Преку 3000+ задоволни клиенти!

Горди сме да споделиме дека имаме преку 3000+ задоволни клиенти. Нашата преданост кон квалитетот и задоволството на клиентите ни помогна да го постигнеме овој впечатлив број. Ви благодариме за довербата што ни ја покажуваат нашите клиенти и сме повеќе од спремни да продолжиме да ги задоволуваме нивните потреби во иднина.

Нарачајте Веднаш
  • Врвен Квалитет

    Нашите силуети се изработени од врвен медијапан и плексиглас со највисок квалитет. Изработени со ласерска прецизност исечени на CO2 ласер.

  • Персонализирани дизајни за секој автомобил

    Нашите дизајнери можат да дизајнираат силуета од ваша слика за секој вид на возило! Персонализираните нарачки може да се направат овде.

  • 15 дена рок на замена

    Нудиме бесплатна политика за враќање од 15 дена затоа што сме убедени дека ќе ви се допадне нашата силуета од плексиглас или дрво.

1 на 3